Wedstrijdverslag Triaz F1 – Aurora F1

Op de vroege zaterdagochtend om 08.00 moest de F1 vertrekken naar Amsterdam om tegen Triaz te gaan spelen.
De vorige wedstrijd daartegen werd met 17-0 verloren. Dus we wisten dat er werk aan de winkel zou zijn.
Al vrij snel kwam Aurora op voorsprong met 0-1 en dat hebben we zo'n 10 minuutjes volgehouden. Helaas maakte Triaz toch de 1-1. Zij kwamen uiteindelijk op een 3-1 voorsprong, maar Aurora had zat kansen en aangezien Triaz kampioen kon worden brachten ze nog even een erg goed en groot heertje in. Hij scoorde niet, maar zorgde er wel voor dat wij het behoorlijk moeilijk kregen met gooien. Die lange armen zaten behoorlijk in de weg! En door de lange worpen van Triaz liepen ze uit naar een 6-1 voorsprong. Aurora bleef goed door knokken en zo werden en toch nog 2 mooie doelpunten gescoord.
Zo zie je maar hoe een nieuw en jong team in een paar weekjes kan groeien. Zo krijg je nog 17-0 op je broek en zo verlies je maar met 6-3. Wat echt erg knap is tegen deze tegenstanders. Zaterdag spelen jullie je laatste veld wedstrijd en als jullie die winnen of gelijk spelen dan is de 2de plaats zeker weten voor jullie!! Zet hem op zaterdag tijdens de laatste wedstrijd. Ik kan er zelf helaas niet bij zijn dus heel veel succes allemaal en winnen hè :)
Hopelijk krijgen we in de zaal leuke tegenstanders en gaat het weer een leuke competitie worden!

Liefs, Marlies