Zaterdag 29 september 2018,

De F1 mocht vandaag naar Oranje Nassau in Amstelveen. Vorige week werd er met 7-2 gewonnen. We hoopten dus vandaag de puntjes mee naar Haarlem te nemen. Het was prachtig weer om een lekker wedstrijdje te spelen. Het is goed te zien dat jullie het spelletje iedere week steeds beter gaan snappen, jullie gaan echt met enorme sprongen vooruit! Het scoren ging iets minder makkelijk, maar het samenspel ging des te beter. Jullie hebben een hele leuke pot neergezet en dat resulteerde in een 1-5 winst voor onze jonkies. Met de strafworpen is het 1-1 geworden. We staan op een prachtige 2de plaats en volgende week gaan we het de koploper proberen lastig te maken. Voor Dylano en Lizz zat het korfbalweekend er nog niet op. Zij waren namelijk zondag bij de wedstrijd van het 1ste pupillen van de week. Ze hebben het supergoed gedaan!

Liefs, Marlies