Wedstrijd Aurora F1 – Oranje Nassau f1

Echt een lekkere voorbereiding was er niet. Wat was het vrijdagavond slecht weer… dus dat was wel jammer dat jullie niet lekker als teampje konden trainen.
Zaterdag mochten onze jongste spruiten het opnemen tegen Oranje Nassau. Zij hadden 5-0 verloren van KVA, dus van te voren wisten we dat er mogelijkheden waren om misschien wel te kunnen winnen. We begonnen met Jayden, Dylano, Julia en Lizz. Al heel snel kwam Aurora op voorsprong en al snel kwamen de volgende doelpunten. Na 10 minuten kwamen Julio, Hidde, Ryan en Koen erin. Jullie waren heel goed met elkaar aan het overspelen waardoor Oranje Nassau het behoorlijk lastig had. We gingen met een lekkere voorsprong de rust in. Na de rust werd de marge nog een stukje meer en dat kwam uit op een super mooie overwinning van 7-2. Jullie beginnen steeds fanatieker te worden en langs de kant zitten is daardoor steeds minder leuk. Met de strafworpen is het 2-2 geworden. Ook Koen heeft zijn eerste strafworp erin liggen! Goed gedaan!
Zo staan we na 3 wedstrijden op een super mooie 2de plaats. En dat is echt super knap. Jullie zijn allemaal pas net met korfbal begonnen en zijn pas 5/6 jaar. Triaz is gewoon al een stukje verder. Zij hebben al een jaar ervaring en dat zorgt ervoor dat ze na 3 wedstrijden al 60 doelpunten hebben gemaakt. We gaan dus voor dit seizoen voor een super mooie 2de plaats
Op naar volgende week.. en dan gaan we hopelijk met de 2 punten terug naar Haarlem.
Liefs, Marlies