In memoriam
Ik ken Aurora alleen maar met Linda. We hadden het er zondag nog over, iemand die bijna iedereen die nu speelt bij Aurora wel ergens een keer getraind heeft. Zelf heb ik training van haar gehad en heeft ze tot voor kort mijn oudste zoon getraind en gecoacht. Tot het laatst toe heb jij je met hart en ziel ingezet voor onze club en ken ik niemand anders die zo erg bezig is geweest met de jeugd bij brengen hoe korfbal gespeeld moet worden. Een groen hart wat altijd op de juiste plek zit.

Als speelster heb ik je ook meegemaakt. Ik kwam net over vanuit de junioren toen ik mijn eerste wedstrijd in het eerste mocht invallen bij jou in het vak. Super gedreven was je en iedere wedstrijd moest gewonnen worden. Wanneer de bal uit het vak was gaf je mij duidelijke instructies hoe ik moest lopen en wat ik moest doen. Jouw gedrevenheid was voor mij een motivatie.

Toen het nieuws bekend werd dat je ziek was heeft dat onze vereniging diep geraakt. Het initiatief van een aantal Aurorianen om een mooie avond met wedstrijden van je huidige team en spelers en speelsters waarmee je vroeger gespeeld hebt vond jij prachtig. Een mooie avond waar we nu aan terugdenken.

Linda je hebt een oneerlijke wedstrijd verloren. We moeten afscheid nemen van iemand die heel veel voor Aurora gedaan en betekend heeft.

Ik wens Han, Inge, tante Elly, vader Eef en de rest van de familie heel veel sterkte toe.

Namens het bestuur,

Maurice Breed