Wat een prettige zaterdagavond

Aurora 1 moet op zijn tellen blijven passen om niet in de overbekende val te lopen. Amsterdam is zo’n ploeg waarbij dat zomaar zou kunnen. In de heenwedstrijd hadden we de grootste moeite en konden pas in de 2e helft weglopen. In deze wedstrijd begon het zeker niet lekker. De 1ste aanval draaide in het begin van de wedstrijd erg slecht met heel veel fouten, maar dat ging later in de wedstrijd stukken beter. Het vak had behoorlijk veel moeite om in de wedstrijd te komen en dat gold eigenlijk een beetje voor het hele team. Amsterdam kwam voor met 0-1 en 2-3. Bij blijven deden ze tot 3-3 en toen ging de turbo erop bij Aurora. Sterk verdedigen en zeer fraaie aanvallen zorgde ervoor dat Aurora weg liep naar een 11-3 voorsprong en daar was niets van gestolen. Nu stonden we vorige week op een 2-10 voorsprong en toen leek er ook geen vuiltje aan de lucht, maar werd het nog heel spannend. Zouden we weer een “ Leeuwarden 2e helft krijgen “? Totaal niet. Aurora ging stevig door en de turbo ging nog verder open. Doelpunten vielen als rijpe appeltjes en opnieuw waren er vrije acties bij. Bij een stand 19-8 ging de gashendel een beetje dicht en dat mocht ook. In de resterende tien minuten werd er nog een beetje gescoord door beide teams. De stand werd 23-11 en dat was dik verdiend. Een lekkere wedstrijd onder leiding van een jonge en in mijn ogen goed leidende scheidsrechter M.L. van Dijk.
Aurora heeft opnieuw een lastige hobbel genomen, maar volgende wek komt er weer eentje aan tegen stadsgenoot Oosterkwartier om 14.30 uur aan de zomerkade.
We hopen weer op veel toeschouwers die er afgelopen zaterdagavond ook weer waren. Dank voor de steun en support en op naar Oosterkwartier.
Gescoord werd er door; Michael (7), Jos (6), Patricia (4), Danny, Melvin (2) en Jessica en Daisy 1.