Ruim zes uur onderweg

Aurora 1 mocht naar Leeuwarden voor de partij tegen een team met dezelfde naam. Het vertrek was gepland om 12.00 uur en we waren om 18.05 uur weer terug in Haarlem.
O ja, we hebben nog gespeeld ook daar. Ach, je bent lekker bezig op de zondag. Nu de wedstrijd. Aurora speelde een lekkere en goede 1ste helft en binnen elf minuten was het 0-4 en dat was de verdienste van het hele team. Soms zaten er wat ruime periode in dat er niet werd gescoord door Aurora (tussen 11e en 18e minuut) maar daarna ging het dan weer uitstekend. Fraaie aanvallen werden mooi afgerond en zo liepen we weg naar 0-6. Weer een kleine hapering ( 20e tot 27e minuut) en dan weer vol gas. Leeuwarden scoorde 1-6, maar het was Aurora wat de wedstrijd dicteerde. Na een gemiste strafworp kwamen we op 1-8. De Friezen tikte nog 1x maal aan voordat Aurora de ruststand bepaalde op 2-10.
Een tevreden coach zette nog even wat puntjes op de I, maar erg veel was er niet te zeggen. Doorgaan, niet te gemakkelijk worden en zeker niet onderschatten luidde het credo. Er werd eerder gedacht aan een verdubbeling van de ruststand dan wat anders.
Vraag me niet wat er gebeurde, maar het werd heel anders. Het liep voor geen meter meer. Leeuwarden kwam terug in de wedstrijd en het werd 5-10. Heel even leek het weer goed te gaan en Aurora vergrote de voorsprong naar 5-12. Nog 16 minuten op de klok en er leek geen vuiltje aan de lucht. Mis, de lucht werd niet donker zwart maar redelijk bewolkt werd het wel. Leeuwarden ging door, 6,7,8,9,en 10-12 werd het en aan de kant kregen we het redelijk benauwd. Het zou toch niet gaan gebeuren na zo’n voorsprong. Er waren nog vijf minuten te spelen en het kon nog altijd. Gelukkig scoorde we de 10-13 (die was heel belangrijk) en de buit was binnen. Wat een rare wedstrijd. Ik heb dit nog niet eerder mee gemaakt in het seizoen. Gelukkig hebben we dus niet voor niets 280 km gereden en konden we toch wel met een goed gevoel afreizen naar Haarlem. Dat kwam ook omdat een concurrent (HBC) verloor van WWSV.
Zaterdag spelen we de volgende partij tegen een lastig Amsterdam om 19.00 uur op het Aurora veld en we hopen op veel supporters.
In Leeuwarden waren niet zoveel supporters (logisch), maar twee( Gina en George) waren er wel. Lekker een dagje toeren en dan pak je deze wedstrijd gewoon even mee. Top.
Doelpuntenmakers: Jessica, Michael (4), Cynthia (2), Koen, Melvin en Joshua 1.