Aurora lekker op dreef.

Aurora 1 mocht na een lange stilstand weer aan de bak met een wedstrijd die er weer om ging. Begin februari waren we al klaar in de zaal en dat ligt al een tijd achter ons. De start van een 2e helft veld is echt zo’n moment om in een valkuil te lopen. Veel teams die ergens om strijden hebben het vaak moeilijk met zo’n eerste wedstrijd. Aurora liep daar gelukkig niet tegenaan. WWSV is soms een lastig te bespelen tegenstander. Aurora startte goed en kreeg veel mogelijkheden. Na 4 minuten was het 1-0 en twee minuten later 2-0. We kregen veel ruimte voor het schot en ook andere aanvalsactiviteiten waren goed te doen, maar ja dan moeten ze er nog wel in en laat dat nou niet zo heel makkelijk zijn gegaan. Na een kwartiertje 3-0 en daarna werd het 3-1 en 3-2. De doelpunten lieten op zich wachten en bij de 18e minuut pas 4-2. Aurora liep daarna naar een 6-2, maar het duurde nog wel tot de 30e minuut eer we eigenlijk los waren van WWSV. De ruststand werd 10-3 en dat is op zich niet verkeerd.
De 2e helft verliep gelukkig was makkelijker. De stand werd naar 14-3 getild en met nog dertig minuten te gaan beloofde dat nog wat. WWSV scoorde heel af en toe tegen 15-5, maar dan gaf Aurora weer een beetje gas en werd het gat weer groter. Na twintig minuten was het 18-6 en de einduitslag werd uiteindelijk 21-7. Een monsterscore voor een veldwedstrijd en WWSV heeft er dit seizoen op het veld nog niet zoveel tegen gekregen. Een mooi begin voor Aurora 1. Natuurlijk viel er nog wel wat te wensen in deze wedstrijd. We kregen zoveel ruimte voor het schot en andere aanvalszaken dat er eigenlijk nog wel een aantal doelpunten bij hadden gemogen of misschien bij hadden gemoeten. Echter, het is ook een feit dat als je zoveel ruimte krijgt het vaak ook heel moeilijk is om dan te blijven scoren. Slotconclusie kan dan ook zijn : “dik verdiende overwinning, maar het nog beter gekund” , maar ben zeker blij met het resultaat.
Dank aan de supporters en graag tot de volgende thuiswedstrijd.
Doelpunten : Jos ( 6), Michael (4), Danny (3), Daisy, Patricia, Melvin (2), Carlo en Joyce 1.