Nog steeds ongeslagen

De inhaalwedstrijd op dinsdagavond werd een nat gedoe met hier en daar wat gerommel en een mooie overwinning. Tegen een ploeg die ons kennelijk niet zo ligt (of zit dat maar tussen de oren) HBC werd het afwachten of we het einde wel zouden halen vanwege de slechte weersverwachtingen. Zoals zo vaak nam HBC het heft in handen en kwam op een 1-4 voorsprong. Aurora moest duidelijk nog op gang komen en het was te hopen dat dat niet te lang zou duren. Gelukkig zorgde de vele regen voor een heldere geest en Aurora vocht zich terug naar 4-4 na een kwartiertje spelen. HBC nam nog een keer een voorsprong van 4-5, maar toen was het de beurt aan Aurora. We kwamen op voorsprong van 8-5 en dat was op zich al een knappe prestatie gezien het “pokken” weer. Helaas konden we in deze fase niet door drukken en kon HBC weer aansluiten. Ruststand was 8-8.
Brutaal nam HBC een voorsprong ( 8-9) in de tweede helft maar de groen/witte brigade was er wel klaar mee. Via 9-9 liepen we weg naar 14-9 met nog vijftien minuten op de klok. De regen werd er niet minder op maar het spel zakte wel iets weg. HBC kwam op 14-10, Aurora miste nog een aantal strafworpen en bij 15-11 was een ieder genoeg gewassen en vond de scheidsrechter het ook wel mooi.
Een mooie overwinning en de ongeslagen status staat nog steeds. Nog 1 wedstrijd te gaan tegen Deinum uit Friesland en ook daar gaan we voor de winst. Dan zit het seizoen er op voor Aurora 1, met een mislukt zaalseizoen en een zeer geslaagd veldseizoen.
Dank maar weer de supporters ( er waren er nog behoorlijk wat ondanks de regen) voor de steun.

Gescoord door Michael (6) Jos, Melvin 3, Patricia, Jessica en Daisy 1.

Teambegeleider